OM OS

Fox Head, Inc. har hovedkvarterer i Irvine, CA, med yderligere kontorer i Morgan Hill, CA, Calgary, Canada og Barcelona, Spanien. Fox er i dag verdens mest anerkendte og bedst sælgende mærke motocross udstyr. Fox har udviklet tøj til den intensive og fysisk krævende motorsporttype motocross. Ved at sponsorere og have et tæt samarbejde med de bedste rytter i sportens historie – ryttere som Ricky Carmichael, James Stewart, Damon Bradshaw, Rick Johnson, Mark Barnett, Doug Henry, Jeremy McGrath og Steve Lamson – har vores virksomhed forsket i og udviklet konkurrencetøj, som giver ryttere maksimal beskyttelse og ydelse samt bevægelsesfrihed. I mere end tre årtier har Fox skabt verdens bedste motocross kørselsudstyr. Det modstår elementerne og de pinefulde konkurrenceforhold, som er en stor del af motocross.

Fox Racing åbnede dørene for første gang i 1974, da Geoff Fox, en ph. D, som underviste i fysik ved University of Santa Clara, lancerede Moto-X Fox, en lille distribueringsvirksomhed for europæiske motocross dele og tilbehør i en bygning på 140 m2 i Campbell, Californien. Indenfor 2 år fremstillede Moto-X Fox komponenter til affjedring og motorer for ryttere, der søgte en fordel på banen. I foråret 1977 besluttede Geoff sig at vise det amerikanske motocross publikum, at hans produkter var bedre end konkurrenternes. Han skabte sit eget privatejede, professionelle motocross team, Team Moto-X Fox. Team Moto-X Fox var oppe imod de japanske fabriksteam,f og blev de bedste ryttere, som ikke kørte på fabriksfremstillede motorcykler i serien, og blev nr. 5, 6 og 7 i den meget konkurrenceprægede MAA 125cc National Championship serie, og nåede derved Geoffs mål om at bevise, at hans håndlavede dele var de bedste, man kunne købe.

I løbet af serien bar Team Moto-X Fox rytterne rødt, gult og orange tøj. Tøjet var håndlavet af Fox, og blev øjeblikkeligt et hit hos fans og og interesserede entusiaster, som begyndte at besøge Fox butikken i Campbell for at købe tøjet. I løbet af de næste par år blev Fox helt omorganiseret, og blev en af de store spillere i den amerikanske motocross udstyrsbranche. I 1980 vant Fox rytteren Mark Barnett virksomhedens første National Championship, og to år senere vandt Brad Lackey Fox’s (og USAs) første World MotoCross Championship. I de efterfølgende to årtier har ryttere sponsoreret af Fox vundet mere end 40 National Motocross og Supercross Championships. I 2006 vandt Fox rytteren Ricky Carmichael AMA Supercross Championship, og James Stewart, fast Fox rytter, vandt FIM World Supercross Championship.

I dag er Fox stadig en familieejet- og drevet virksomhed, med anden generation i fuldtidsarbejde i virksomheden. I de sidste 3 årtier, er Fox Racing blevet internationalt førende i livsstilstøj for unge med det berømte Fox logo, som er kendt i hele verden. Herved har familien været tro mod Geoffs originale mål om at fremstille de bedste motocross produkter, man kan købe. Konstant forskning, udvikling og finjustering er kernen i Fox’s konkurrencebeklædning og højtydende udstyr. Med vejledning og feedback fra Fox’s vinder-sportsudøvere fortsætter virksomheden med at forbedre og optimere kvalitet, komfort og ydelse i alle produkterne. Det er ved erfaringer fra tæt samarbejde med de bedste sportsfolk i verden, at Fox fortsat skaber og tilbyder det bedste udstyr og tøj, der kan fås i dag.