VISTA OUTDOOR FORTROLIGHEDSPOLITIK


Sidst opdateret: 20. november 2023

Denne fortrolighedspolitik gælder for Vista Outdoor Inc. selskab, samt alle dets datterselskaber og associerede selskaber og betroede familie af mærker, med et registreret kontor på 1 Vista Way, Anoka, MN 55303, USA   (kollektivt, “Vista Outdoor,” “vi,” “vores,” eller “os”).

Denne fortrolighedspolitik  definerer, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver oplysninger vedrørende brugerne af webstedet (“webstedet”), og via nogen af vores tjenester, herunder online- eller mobilapplikationer (“App” eller “Apps”), kiosker, e-mail, telefoniske forespørgsler, kampagner, garantiregistreringer, nyhedsbrevsservice, undersøgelser, fora, deltagelse i lotterier/konkurrencer (samlet benævnt “tjenesterne”).

Din brug af vores tjenester er underlagt Vilkårene og betingelserne for adgang og brug, for at læse dem klik her som omfatter gældende vilkår, der regulerer ansvarsbegrænsninger og løsning af tvister. Ved at bruge disse tjenester anerkender du de vilkår og den praksis, der er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke er tilfreds med de vilkår og den praksis, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, skal du ikke bruge tjenesterne og ikke give os personlige oplysninger (som defineret nedenfor).

Vi forbeholder os ret til til enhver tid og uden forudgående varsel at tilføje, ændre, opdatere eller modificere denne privatlivspolitik ved at offentliggøre sådanne ændringer, opdateringer eller modifikationer på det officielle websted. Enhver sådan ændring, opdatering eller modificering træder i kraft straks efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Opdateringer og ændringer af vilkårene og betingelserne for adgang og brug og privatlivspolitikken vil fortsat gælde for din brug af tjenesterne og webstedet, hvis du bruger tjenesterne eller webstedet, efter at ændringerne er blevet offentliggjort.

Det er vigtigt, at du fra tid til anden kontrollerer, om der er opdateringer af fortrolighedspolitikken.

Medmindre andet kræves i henhold til gældende lovgivning, betyder, “Personlige oplysninger” i denne privatlivspolitik enhver oplysning, der identificerer, vedrører, beskriver eller med rimelighed kan forbindes med, er forbundet eller kan forbindes med en bestemt person eller husstand, herunder enhver oplysning, der er omfattet af gældende databeskyttelseslove.

1. Indsamling af personlige oplysninger.

Kategorier af personlige oplysninger. Afhængigt af hvordan du interagerer med os, kan vi indsamle følgende kategorier af personlige oplysninger (med forbehold af gældende lovkrav og begrænsninger):

 • Navn, kontaktoplysninger og andre identifikatorer: identifikatorer som f.eks. navn, brugernavn, kontonavn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse og online-identifikator. Vi indsamler disse oplysninger for at behandle ordrer, lette oprettelsen af en konto, yde kundesupport, autentificere brugere og levere relevante tilbud, kampagner og markedsføringsmateriale.
 • Købsoplysninger: elektroniske kundejournaler, herunder oplysninger om køb, der indeholder personlige oplysninger. Vi indsamler disse oplysninger for at behandle transaktioner, yde kundesupport, administrere returnering af varer og overholde gældende love og bestemmelser.
 • Enhedsoplysninger: internetprotokol (IP)-adresse, webbrowser-type, version af styresystem, telefonoperatør og -producent, applikationsinstallationer, enhedsidentifikatorer, identifikatorer for mobilreklamer og push-notifikationstokens. Vi indsamler disse oplysninger for at forbedre din oplevelse, mens du bruger webstedet, give sikkerhed til webstedet, løse tekniske problemer, tilpasse indhold og oplevelser og levere relevante tilbud, kampagner og markedsføringsmateriale.
 • Demografiske oplysninger: herunder køn, alder, race og handicapstatus. Visse oplysninger kan omfatte oplysninger, der betragtes som følsomme personoplysninger, som dette begreb forstås i henhold til visse databeskyttelseslove. Vi indsamler disse oplysninger for at tilpasse indhold og oplevelser.
 • Kommunikation: direkte kommunikation, webformularer, online afstemninger eller interaktioner med vores blogs og indlæg. Vi indsamler disse oplysninger for at yde kundesupport, indsamle feedback og besvare henvendelser.
 • Kommercielle oplysninger: herunder registreringer af produkter eller tjenester, der er købt, opnået eller overvejet, eller andre købs- eller brugshistorier eller tendenser. Vi indsamler disse oplysninger for at yde kundesupport og for at tilpasse indhold og oplevelser.
 • Oplysninger om garantiregistrering: herunder oplysninger om dine produktkøb, f.eks. produktnavn og hvor produktet blev købt, og personlige oplysninger, herunder kontaktoplysninger, der er nødvendige for at registrere en garanti. Vi indsamler disse oplysninger for at validere og behandle eventuelle garantikrav, yde kundesupport og overholde gældende love og bestemmelser.
 • Brugsdata: statistikker over internet- eller andre elektroniske netværksaktiviteter, herunder, men ikke begrænset til, browserhistorik, søgehistorik og oplysninger om en forbrugers interaktion med et websted, en applikation eller en reklame på internettet. Vi indsamler disse oplysninger for at optimere din oplevelse, mens du bruger webstedet.
 • Lokaliseringsdata: lokaliseringsoplysninger om en bestemt person eller enhed, generelle lokaliseringsoplysninger (f.eks. kan din IP-adresse angive dit mere generelle geografiske område). Vi indsamler disse oplysninger for at tilpasse indhold og oplevelser og levere relevante tilbud, kampagner og markedsføringsmaterialer.
 • Profiler og inferencer: inferencer, der er draget fra enhver af de oplysninger, der er identificeret ovenfor, for at skabe en profil, der afspejler en beboers præferencer, karakteristika, psykologiske tendenser, forudsætninger, adfærd, holdninger, intelligens, evner eller evner. Vi indsamler disse oplysninger for at tilpasse indhold og oplevelser og levere relevante tilbud, kampagner og markedsføringsmaterialer.

2. Kilder til personoplysninger.

Vi kan indsamle personoplysninger om enkeltpersoner:

 • Direkte fra dig:f.eks. når du foretager et køb, når du opretter en online-konto hos os (“Brugerkonto”), deltager i konkurrencer og kampagner, som vi tilbyder, registrerer dig for at modtage markedsføring og anden kommunikation fra os, deltager i en lotterispil eller kampagne, registrerer produktgarantier, indgår i et tilbud eller et markedsføringsinitiativ eller kontakter os direkte med henblik på kundesupport.
 • Fra tredjeparter:f.eks. tredjepartsleverandører af tjenester til os (f.eks. bedrageridetektion, identitetsbekræftelse og sikkerhed), tredjepartsforhandlere af vores produkter, marketingbureauer og tredjeparter, der leverer reklametjenester til os, forhandlere af forbrugerdata, sociale netværk og marketingpartnere.
 • Relateret til din brug af vores tjenester:herunder oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du bruger vores websted eller interagerer med os, eller oplysninger, som vi udleder om dig og dine præferencer eller interesser på baggrund af de personoplysninger, som vi indsamler, og vores interaktioner med dig.

Vi kan indsamle personoplysninger om dig fra tredjepartskilder (som kan kombineres med andre personoplysninger, som vi har indsamlet om dig), som f.eks:

 • Betalinger:hvis du foretager et køb og behandler din betaling med en tredjeparts processor (f.eks. PayPal), kan vi indsamle personlige oplysninger såsom dit navn, faktureringsadresse, betalingstype samt kreditkortnummer eller andre betalingskontodetaljer.
 • Sociale medier:hvis du vælger at linke, oprette eller logge ind på din Brugerkonto med en social medietjeneste (f.eks. Twitter, Facebook, Instagram, TikTok osv.), får vi din tilladelse til at få adgang til visse oplysninger fra din profil med den pågældende sociale medietjeneste. Vi inkluderer links til sociale medieplatforme, f.eks. Facebook, TikTok, Pinterest, Instagram og Twitter. Disse tredjepartstjenester kan indsamle identifikatorer fra dig eller oplysninger om din IP-adresse og hvilken side du besøger på vores websteder, og de kan indstille cookies til de formål, som tredjeparterne har beskrevet i deres privatlivspolitikker. Din interaktion med disse funktioner er underlagt privatlivspolitikkerne for de virksomheder, der leverer dem, og ikke denne privatlivspolitik. Hvis du poster eller hvis du engagerer dig i en separat social medietjeneste eller interagerer med os på vores side med en social medietjeneste, kan vi indsamle personlige oplysninger om dig i forbindelse med disse interaktioner.
 • Overtagelse: vi kan indsamle Personlige oplysninger som følge af en virksomhedsomstrukturering eller en overtagelse eller fusion med en tredjepart.
 • Andet:vi kan få Personlige oplysninger, såsom demografiske oplysninger eller opdaterede kontaktoplysninger, fra nogle tredjeparter; vi kan også indsamle oplysninger fra offentlige registre.

Vi kan automatisk indsamle eller udlede personoplysninger om din brug af vores tjenester eller andre interaktioner med os.

 • Websted og applikationer:Vi og vores tredjepartsleverandører kan bruge cookies, pixels, tags eller beacons, logfiler og andre teknologier til at indsamle oplysninger om en bruger fra dennes browser eller enhed, herunder, uden begrænsning, din browsertype, enhedstype, operativsystem, softwareversion, telefonmodel, telefonoperativsystem, platformsrelaterede oplysninger, anmodet dokument, henvisende URL, dato og klokkeslæt for dit besøg, clickstream-data (f.eks. om de sider, du ser, links, du klikker på, og dato- og tidsstempler for dine aktiviteter på vores websted) og den IP-adresse, der er forbundet med dine transaktioner i systemet. De oplysninger, som vi indsamler automatisk, kan blive forbundet med andre personoplysninger, som vi har indsamlet.

3. Brug af personoplysninger.

Vi og vores autoriserede tredjeparter behandler kun dine personlige oplysninger, når vi har lovlige grunde til at gøre det. Vi kan bruge personoplysninger til en række forskellige formål, herunder, uden begrænsning:

 • Tilvejebringelse af support og tjenester:herunder for at levere vores tjenester, drive vores websted, apps og onlinetjenester og interagere med dig vedrørende vores tjenester; for at besvare dine forespørgsler; for at yde fejlfinding, opfylde dine ordrer og anmodninger, behandle garantiregistreringer, levere Vista Outdoor Rewards-programmet, behandle dine betalinger og yde teknisk assistance; og til andre kundeservice- og supportformål. Vores retsgrundlag er at opfylde eventuelle kontraktmæssige vilkår, som vi har med dig.
 • Analyse og forbedring af vores virksomhed:herunder for bedre at forstå, hvordan brugerne får adgang til og bruger vores tjenester og websted, for at evaluere og forbedre vores websted, apps, tjenester og forretningsaktiviteter og for at udvikle nye funktioner, tilbud og tjenester; for at gennemføre undersøgelser og andre evalueringer (f.eks. undersøgelser af kundetilfredshed); for at overvåge forbrugernes interesse i vores produkter og tjenester; for at løse problemer, der kan opstå på webstedet eller apps; for at forbedre nøjagtigheden af vores kundedatabase; for at øge vores forståelse af vores kundedatabase; for at øge vores forståelse af vores kunder; for at øge vores forståelse af vores kunder; og til andre forsknings- og analyseformål. Vores retsgrundlag er vores legitime forretningsinteresser i at forstå og forbedre vores tjenester.
 • Personalisering af indhold og oplevelser:herunder for at ændre indhold, som vi sender eller viser på vores websteder og andre tjenester, og for på anden måde at tilpasse det indhold, du modtager, og/eller dine oplevelser på tjenesterne. For at hjælpe med disse formål samt de andre formål, der er identificeret i denne fortrolighedspolitik, opretter vi på visse tidspunkter en profil vedrørende dig for at vise dig det indhold, som vi tror, du kunne være interesseret i, herunder hvad dine interesser er på tværs af Vista Outdoor mærker, og for at vise indholdet i henhold til dine præferencer. Vores retsgrundlag er vores legitime forretningsinteresser i at tilbyde en mere personlig service.
 • Reklame, markedsføring og salgsfremmende formål:herunder at nå dig med mere relevante annoncer og at evaluere, måle og forbedre effektiviteten af vores annoncekampagner; at sende dig nyhedsbreve, tilbud eller andre oplysninger, som vi mener kan interessere dig; at sende dig klistermærker eller andet reklamemateriale, når du tilmelder dig vores e-mail-liste; at gennemføre lotterier, konkurrencer eller andre salgsfremmende tilbud; at kontakte dig om vores tjenester, produkter eller andre oplysninger, som vi mener kan interessere dig; og at identificere potentielle nye kunder. Vores retsgrundlag er dit samtykke til at vælge at abonnere på et nyhedsbrev eller markedsføring (og du kan til enhver tid afmelde dig igen).
 • Sikring og beskyttelse af vores virksomhed:herunder for at beskytte og sikre vores forretningsaktiviteter, aktiver, tjenester, netværk og informations- og teknologiressourcer; for at undersøge, forebygge, opdage og træffe foranstaltninger vedrørende svig, uautoriseret adgang, situationer, der involverer potentielle trusler mod rettigheder eller sikkerhed for en person eller tredjepart, eller andre uautoriserede aktiviteter eller forseelser. Vores retsgrundlag er vores legitime forretningsinteresser i at beskytte vores virksomhed og tjenester, og fordi vi under visse omstændigheder er juridisk forpligtet til at gøre dette (f.eks. for at beskytte og sikre dine personoplysninger).
 • Forsvar af vores juridiske rettigheder:herunder for at håndtere og reagere på aktuelle og potentielle juridiske tvister og krav og for på anden måde at etablere, forsvare eller beskytte vores rettigheder eller interesser, herunder i forbindelse med forventede eller faktiske retssager med tredjeparter. Vores retsgrundlag er vores legitime forretningsinteresser i at beskytte vores forretning eller vores behov for at forsvare os selv juridisk set.
 • Revision, rapportering, virksomhedsledelse og interne operationer:herunder i forbindelse med finansielle, skattemæssige og regnskabsmæssige revisioner; revisioner og benchmarking af vores operationer, privatlivets fred, sikkerhed og finansielle kontroller, risici og overholdelse af juridiske forpligtelser; vores generelle forretningsmæssige, regnskabsmæssige, dokumentationsmæssige og juridiske funktioner; og i forbindelse med enhver faktisk eller påtænkt fusion, overtagelse, salg eller overførsel af aktiver, finansiering, konkurs eller omstrukturering af hele eller dele af vores virksomhed. Vores retsgrundlag er vores juridiske forpligtelser i henhold til relevant lovgivning, såsom skatteindberetning, og vores legitime interesser i at drive vores styringsprogrammer.
 • Overholdelse af virksomhedens juridiske forpligtelser:herunder for at overholde loven, vores juridiske forpligtelser og retssager, som f.eks. kendelser, stævninger, retskendelser og anmodninger fra myndigheder eller retshåndhævende myndigheder. Vores retsgrundlag er overholdelse af gældende lovgivning.
 • For vores legitime forretningsinteresser: herunder hvor vores virksomheds interesse i at drive og administrere vores forretning for at gøre det muligt for os at give dig den bedste service/produkt og den bedste og mest sikre oplevelse. Vi sikrer os, at vi overvejer og afvejer enhver potentiel indvirkning på dig (både positiv og negativ) og dine rettigheder, før vi behandler dine personoplysninger til vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personoplysninger til aktiviteter, hvor vores interesser tilsidesættes af konsekvenserne for dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde er forpligtet eller tilladt ved lov til det). Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser i forhold til eventuelle konsekvenser for dig i forbindelse med specifikke aktiviteter, ved at kontakte os. Vores retsgrundlag er denne legitime forretningsinteresse.
 • For at opfylde alle eksisterende kontrakter mellem os og dig: hvor det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i, eller for at træffe foranstaltninger på din anmodning, før vi indgår en sådan kontrakt. Vores retsgrundlag er opfyldelsen af disse kontrakter.

Vi og vores tredjepartstjenesteudbydere kan afidentificere og anonymisere personoplysninger og oprette anonyme og aggregerede datasæt og rapporter for at vurdere, forbedre og udvikle vores virksomhed, produkter og tjenester, udarbejde benchmarkingrapporter om vores branche og/eller til andre forsknings-, markedsførings- og analyseformål. Disse data er ikke personoplysninger.

Vi kan blande oplysninger fra forskellige kilder. Vi kan f.eks. kombinere oplysninger, som vi har indsamlet offline, med personoplysninger, som vi indsamler online, eller vi kan kombinere oplysninger, som vi får fra en tredjepart, med personoplysninger, som vi allerede har registreret.

Hvis du sender personoplysninger vedrørende andre personer til os, bekræfter du, at du har bemyndigelse til at gøre det og har informeret den pågældende person om indholdet af denne politik.

4. Videregivelse af personoplysninger.

Vi kan dele eller videregive de personoplysninger, som vi indsamler, med følgende kategorier af tredjeparter som følger:

 • Tjenesteudbydere:Vi kan videregive personoplysninger til tredjepartstjenesteudbydere, som bruger disse oplysninger til at udføre tjenester for os, såsom hostingudbydere, revisorer, rådgivere, konsulenter, betalingsformidlere, kundeservice og/eller supportudbydere.
 • Reklame- og markedsføringspartnere:Vi kan dele personoplysninger med tredjeparter, der leverer reklame, kampagnemåling, online- og/eller mobilanalyse og relaterede tjenester. Disse tredjeparter kan modtage eller få adgang til browsing- og/eller andre data om din brug af tjenesterne for at hjælpe os med bedre at nå ud til enkeltpersoner med relevante annoncer og/eller vurdere vores annoncekampagner og/eller for bedre at forstå, hvordan enkeltpersoner interagerer med vores websted og tjenester over tid og på tværs af enheder. Tredjeparterne kan også hjælpe os med kampagner, salgsfremmende tilbud eller engagementer. Vi kan også overføre og/eller sælge personoplysninger, som vi indsamler og/eller gå sammen med andre virksomheder for at give kunder eller potentielle kunder udvalgte muligheder.
 • Datterselskaber, tilknyttede selskaber og forretningspartnere: Vista Outdoor kan dele dine personoplysninger med sine tilknyttede virksomheder (dvs. tilknyttede mærker, moderselskab og andre virksomheder under fælles ejerskab, kontrol eller ledelse); disse tilknyttede virksomheder kan bruge sådanne personoplysninger til de formål, der er beskrevet i denne politik, herunder til markedsundersøgelser, udsendelse af reklamemateriale, nyhedsbreve og undersøgelser.
 • Overholdelse af lovgivningen:Vi kan være forpligtet til at dele personoplysninger som svar på en gyldig retskendelse, stævning, statslig undersøgelse eller som på anden måde krævet af gældende lovgivning. Vi forbeholder os også retten til at rapportere til retshåndhævende myndigheder om aktiviteter, som vi i god tro mener er ulovlige. Desuden kan vi dele visse personoplysninger, når vi mener, at det med rimelighed er nødvendigt at gøre det for at beskytte vores virksomheds og/eller andres rettigheder, ejendom og sikkerhed.
 • Virksomhedsoverførsler:Vi kan videregive og/eller overføre personoplysninger som en del af en faktisk eller påtænkt fusion, salg, overførsel af aktiver, overtagelse, finansiering og/eller omstrukturering af hele eller dele af vores virksomhed, konkurs eller lignende hændelse, herunder i forbindelse med due diligence udført forud for en sådan hændelse, hvor det er tilladt i henhold til loven.
 • Beskyttelse af vores rettigheder:Vi kan videregive personoplysninger, hvis vi mener, at det er nødvendigt for at reagere på krav, der gøres gældende mod os, for at håndhæve eller administrere vores aftaler og vilkår, til forebyggelse af svig, risikovurdering, efterforskning og/eller for at beskytte vores og vores tilknyttede selskaber, partnere, klienter, kunder og/eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

Vi kan dele aggregerede eller anonymiserede oplysninger med tredjeparter til forskning, markedsføring, annoncering, analyse og/eller andre formål. Hvis vi anonymiserer dine personoplysninger, vil vi ikke forsøge at genidentificere dig.

Automatiserede beslutninger er beslutninger, der træffes uden menneskelig indgriben, og som har en retlig virkning på dig eller en anden tilsvarende betydelig virkning. Vi kan udføre denne type behandling med henblik på profilering eller et andet formål. For yderligere oplysninger om din ret til at fravælge denne type behandlingsaktivitet henvises til afsnit 14 i denne politik.

5. Brugernes valg med hensyn til indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger.

Hvis du ikke giver de Personoplysninger, som vi anmoder om, eller hvis du trækker dit samtykke til behandling af dine Personoplysninger tilbage, kan du muligvis ikke være i stand til at bruge Tjenesterne. 

6. Cookies og analytik.

Cookiepolitik kan findes her.

7. Beskyttelse af personoplysninger.

Vi ønsker, at du fortsat skal have tillid til os og til vores produkter og tjenester. For at forhindre uautoriseret adgang, opretholde dataenes nøjagtighed og sikre korrekt og lovlig brug af oplysninger har vi indført rimelige og passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte de oplysninger, som vi indsamler. Desværre kan vi ikke garantere, at uautoriseret adgang, hacking, datatab eller andre brud ikke vil forekomme. Som følge heraf, mens vi bestræber os på at beskytte dine personoplysninger, anerkender du, at: (a) der er sikkerheds- og fortrolighedsbegrænsninger på internettet, som ligger uden for vores kontrol; (b) sikkerheden, integriteten og fortroligheden af alle oplysninger og data, der udveksles mellem dig og os via vores tjenester, kan ikke garanteres; og (c) sådanne oplysninger og data kan blive set eller manipuleret under transit af en tredjepart. Vi opfordrer dig til at tage skridt til at holde dine personoplysninger sikre, f.eks. ved at vælge en stærk adgangskode og logge ud af din brugerkonto og lukke din webbrowser, når du er færdig med at bruge tjenesterne.

8. Opbevaring af personoplysninger.

Vi indsamler personoplysninger på en retfærdig og lovlig måde. Vi vil normalt opbevare personoplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde formålene i denne privatlivspolitik, herunder for at give dig tjenester, kommunikation, oplysninger, som du har anmodet om, adgang til hjemmesiden, dokumentere vores forretningsforbindelse med dig, løse tvister og håndhæve vores aftaler. Visse personoplysninger kan blive opbevaret i længere perioder som krævet i henhold til loven, kontrakt eller revisionskrav. Så snart det er rimeligt at antage, at dine personoplysninger ikke længere er nødvendige eller påkrævet, ophører vi med at opbevare dine personoplysninger eller fjerner de midler, hvormed dataene kan forbindes med dig.

9. Beskyttelse af børns personoplysninger.

Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) beskytter online privatlivets fred og personoplysninger for børn under 13 år. Vi respekterer børns personoplysninger. Tjenesterne er ikke beregnet til børn under 13 år. Vi anmoder ikke bevidst om, indsamler eller opbevarer personligt identificerbare oplysninger online fra børn under 13 år uden forudgående verificerbart forældresamtykke. Så snart det er rimeligt at antage, at dine personoplysninger ikke længere er nødvendige eller påkrævet, ophører vi med at opbevare dine personoplysninger eller fjerner de midler, hvormed dataene kan forbindes med dig. Hvis du er bekymret over indsamlingen af børns personoplysninger på webstedet, bedes du kontakte os på de oplysninger, der er angivet i afsnittet Kontakt os nedenfor. Forældre kan også vælge Emne: ”Personal Information / Opt Out” på vores side Kontakt os for at få adgang til, ændre eller slette personoplysninger, der er blevet indsendt af et barn. Vi deler eller sælger ikke personoplysninger fra mindreårige under 16 år. Klik her for at læse vores politik om beskyttelse af personoplysninger for børn.

10. Overførsler uden for din jurisdiktion

For brugere i Storbritannien og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”): Vi kan undertiden overføre dine personoplysninger til lande uden for Storbritannien og EØS, f.eks. hvis vi bruger en leverandør, der er baseret andetsteds. Lovgivningen om beskyttelse af personoplysninger i lande uden for Storbritannien og EØS kan være forskellig fra lovgivningen i dit hjemland.

Hvis vi overfører data til et land, der ikke anses for at have tilstrækkelige databeskyttelsesstandarder, vil vi altid have sikkerhedsforanstaltninger og godkendte europæiske eller britiske modelklausuler (tilgængelige på EU’s juridiske websted på eur-lex.europa.eu og de britiske på ICO’s websted www.ico.gov.uk) eller andre passende sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine personoplysninger. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at få flere oplysninger om vores sikkerhedsforanstaltninger for dataoverførsler uden for Storbritannien/EØS.

For brugere i Canada: Vi og vores tjenesteudbydere (herunder tilknyttede virksomheder) kan få adgang til, gemme og på anden måde behandle personoplysninger uden for Canada (og, for indbyggere i Quebec, uden for Quebec), herunder i USA, EU og andre udenlandske jurisdiktioner, hvor vi eller vores tjenesteudbydere er placeret. Vi, vores tilknyttede selskaber og vores tjenesteudbydere kan videregive dine personoplysninger, hvis vi er forpligtet eller tilladt i henhold til gældende lovgivning eller retssager, hvilket kan omfatte lovlig adgang for udenlandske domstole, retshåndhævende myndigheder eller andre offentlige myndigheder i de jurisdiktioner, hvor vi eller vores tjenesteudbydere opererer. Hvis du ønsker oplysninger om den måde, hvorpå vi eller vores tjenesteudbydere (herunder tjenesteudbydere uden for Canada) behandler personoplysninger, bedes du kontakte os som anført nedenfor. 

For andre brugere: Hvis vi overfører dine personoplysninger til lande uden for dit hjemland, vil vi tage skridt til at overholde kravene til en sådan overførsel i dit hjemland som krævet af gældende lovgivning.

11. Links til tredjepartswebsteder

Tjenesterne kan indeholde links til websteder, der drives af tredjeparter. Denne politik gælder ikke for tredjepartswebsteder, der er tilgængelige via vores tjenester, medmindre et sådant websted henviser brugere eller besøgende til denne politik. Når du klikker på et af disse links, vil du blive overført ud af webstedet og forbundet til webstedet for den organisation eller virksomhed, der vedligeholder det pågældende websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksis eller indholdet af sådanne tredjepartswebsteder. Selv om der er en tilknytning mellem webstedet og et websted fra en tredjepart, har vi ingen kontrol over brugen af sådanne websteder, og vi opfordrer dig til først at læse disse websteders privatlivspolitikker.

12. Tekstbeskeder.

Vi kan sende sms'er, som du har givet samtykke til at modtage. Afhængigt af dit samtykke kan sms'erne give dig oplysninger om dine ordrer eller særlige tilbud vedrørende markedsføringskommunikation om vores produkter. De beskeder, du modtager, kan komme fra en autosender. Du kan til enhver tid annullere sms'er ved at sende “STOP”. Når du har sendt “STOP”, kan vi sende dig en yderligere sms for at bekræfte, at du er blevet afmeldt. Du vil ikke længere modtage sms'er fra det pågældende nummer, men du kan modtage sms'er, hvis du er tilmeldt andre sms-lister. Du kan tilmelde dig igen for at modtage sms'er, efter at du har afmeldt dig. Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål om sms’erne, kan du skrive “HJÆLP” og vi vil svare med yderligere oplysninger for at hjælpe dig. Der kan være tale om besked- og datatakster. Samtykke er ikke en betingelse for køb.

13. Sådan kontakter du os.

Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik, herunder anmodninger om at gennemgå eller opdatere unøjagtige personoplysninger, klager over at privatlivspolitikken ikke bliver fulgt, skal du vælge Emne: “Personlige oplysninger / fravalg” på vores side Kontakt os.

14. Dine rettigheder.

Afhængigt af hvor du bor, kan du have en række rettigheder, når det gælder dine personoplysninger. Du kan få yderligere oplysninger og rådgivning om dine rettigheder hos databeskyttelsesmyndighederne i dit land, og mange lande giver dig ret til at indgive en klage til myndighederne. De rettigheder, der kan være tilgængelige for dig, omfatter rettigheder som f.eks:

USA

De amerikanske (“US”) databeskyttelseslove giver indbyggere i Californien, Colorado, Connecticut, Utah og Virginia følgende datarettigheder:

Ret til at vide og til adgang. Du har ret til at anmode om, at vi videregiver visse oplysninger til dig om vores indsamling og brug af dine personoplysninger i løbet af de seneste 12 måneder. Disse oplysninger er beskrevet i afsnittet “Indsamling af oplysninger” i denne privatlivspolitik.

Du har også ret til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, der er indsamlet om dig, og oplysninger om kilden til disse oplysninger, de formål, vi indsamler dem til, og de tredjeparter og tjenesteudbydere, som vi deler dem med. Du kan indsende en sådan anmodning som beskrevet nedenfor. For at beskytte vores kunders personoplysninger er vi forpligtet til at bekræfte din identitet, før vi kan reagere på din anmodning.

Ret til overførbarhed. Du har ret til at anmode om, at vi leverer en kopi af de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, i et bærbart og, i det omfang det er teknisk muligt, let anvendeligt format, der gør det muligt for dig at overføre dataene til en anden enhed uden hindringer. Når vi har modtaget din anmodning og bekræftet din identitet, vil vi give dig en kopi af dine data som krævet i henhold til de gældende databeskyttelseslove. Vi kan give dig disse data via din brugerkonto hos os eller via e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst i forbindelse med din anmodning.

Ret til at slette. Med visse undtagelser har du ret til at anmode om, at vi sletter alle dine personoplysninger. Når vi har modtaget din anmodning og bekræftet din identitet, gennemgår vi din anmodning for at se, om en undtagelse, der tillader os at beholde oplysningerne, er gældende. Vi sletter eller afidentificerer personoplysninger, der ikke er omfattet af en af disse undtagelser, fra vores registre og pålægger vores tjenesteudbydere at træffe lignende foranstaltninger.

Ret til at korrigere. Med visse undtagelser har du ret til at anmode om, at vi retter unøjagtige personlige oplysninger, som vi har indsamlet om dig. Når vi har modtaget din anmodning og bekræftet din identitet, vil vi gennemgå din anmodning under hensyntagen til arten af de personoplysninger og formålet med behandlingen af de personoplysninger for at se, om vi kan rette oplysningerne. Vi kan også anmode om yderligere oplysninger, der viser, at de oplysninger, du ønsker at rette, er unøjagtige.

Ikke-diskrimination. Vi vil ikke diskriminere dig, fordi du udøver nogen af dine rettigheder til beskyttelse af dine data.

Udøvelse af dine rettigheder. For at fremsætte din anmodning om at få kendskab til eller slette oplysninger skal du kontakte os gratis på 800-285-0689, og oplyse følgende oplysninger: fornavn, efternavn, e-mail, postadresse, mærke, anmodning. Vi bekræfter din anmodning ved at sende et svar til den e-mailadresse eller postadresse, som vi har registreret for dig. Du kan også indsende anmodninger om at udøve dine rettigheder her.

Kun du selv eller en person, der er lovligt bemyndiget til at handle på dine vegne, kan anmode om at få kendskab til eller slette dine personlige oplysninger. Du kan også anmode om at få oplysninger eller slette på dit barns vegne.

Visse databeskyttelseslove begrænser muligheden for at fremsætte en anmodning om at få kendskab til oplysninger til to gange inden for en 12-måneders periode og tillader os at opkræve et rimeligt gebyr for at besvare adskillige anmodninger fra den samme bruger. Vi kan ikke besvare din anmodning eller give dig personoplysninger, hvis vi ikke kan bekræfte din identitet eller autoritet til at fremsætte anmodningen og bekræfte, at de personoplysninger vedrører dig.

Du behøver ikke at oprette en konto hos os for at indsende en anmodning om at få kendskab til eller slette oplysninger. Vi anser dog anmodninger, der er fremsat via din adgangskodebeskyttede konto, for at være tilstrækkeligt verificerede, når anmodningen vedrører personlige oplysninger, der er knyttet til den pågældende konto.

Vi vil kun bruge de personlige oplysninger, der er angivet i anmodningen, til at verificere anmodningens identitet eller bemyndigelse til at fremsætte den.

Indbyggere i Californien.

Ret til at fravælge salg eller deling af personoplysninger. Du har ret til at fravælge salg eller deling af dine personoplysninger med tredjeparter, som disse udtryk er defineret i henhold til californisk lovgivning. Indsend din anmodning om at fravælge salg af dine personoplysninger her.

Som beskrevet ovenfor i afsnit 4 med titlen "4.Videregivelse af personoplysninger”, Vista Outdoor vil kun dele dine oplysninger med de tilknyttede mærker og virksomheder, tjenesteudbydere, i forbindelse med visse virksomhedsoverførsler, som krævet af loven, eller i nogle tilfælde forretningspartnere, som du accepterer at dele dine oplysninger med.

Meddelelse om finansielle incitamenter

Vi tilbyder kunderne mulighed for at deltage i Vista Outdoor Rewards-programmet (“Programmet“), som kan give fordele, herunder mulighed for at optjene point, der kan indløses til yderligere rabatter, for dem, der vælger at registrere. Disse fordele er beskrevet sammen med andre væsentlige vilkår og betingelser her. Ethvert økonomisk incitament, som vi tilbyder, vil være rimeligt relateret til værdien af dine personlige oplysninger, og et sådant skøn er værdisat som beskrevet nedenfor. Deltagelse i programmet kræver dit forudgående samtykke, som du til enhver tid kan tilbagekalde.

Du kan få flere oplysninger om programmet ved at klikke her.

Vi vil ikke diskriminere dig for at udøve dine rettigheder i henhold til californisk lov i forbindelse med programmet, herunder ved at:

 • nægte dig varer eller tjenester;
 • opkræve dig forskellige priser eller satser for varer eller tjenester, herunder ved at give dig rabatter eller andre fordele eller ved at pålægge dig bøder;
 • at give dig et andet niveau eller en anden kvalitet af varer eller tjenester;
 • foreslå, at du kan få en anden pris eller sats for varer eller tjenester eller et andet niveau eller en anden kvalitet af varer eller tjenester.

Værdien af programmets fordele for medlemmerne varierer betydeligt, da de enkelte medlemmer benytter sig af programmets fordele i forskelligt omfang.

Californien ”Shine the Light”

I henhold til Californiens ”Shine the Light”-lov (Californiens civilret § 1798.83) har indbyggere i Californien, som giver os visse personlige oplysninger, ret til gratis at anmode om og få oplysninger fra os om de personoplysninger (hvis der er nogen), som vi har delt med tredjeparter i det umiddelbart foregående kalenderår til deres egen direkte markedsføring. Sådanne anmodninger kan fremsættes én gang pr. kalenderår for oplysninger om enhver relevant deling af oplysninger med tredjeparter i det foregående kalenderår. Indbyggere i Californien, som ønsker at fremsætte en sådan anmodning, kan sende en anmodning til nedenstående kontaktoplysninger. Det skal fremgå af anmodningen, at ansøgeren er bosiddende i Californien, og der skal angives en aktuel adresse i Californien. Vi er kun forpligtet til at svare på en kundeanmodning én gang i løbet af et kalenderår. Vær opmærksom på, at ikke al udveksling af oplysninger er omfattet af Californiens "Shine the Light"-lov, og kun den deling af oplysninger, der er omfattet, vil blive medtaget i vores svar.

Nevada

Hvis du er bosiddende i Nevada, har du ret til at fravælge salg af visse personoplysninger til tredjeparter, der har til hensigt at give licens til eller sælge disse personoplysninger. Du kan udøve denne ret ved at kontakte os her.  Bemærk venligst, at vi i øjeblikket ikke sælger dine personlige oplysninger, som salg er defineret i Nevada Revised Statutes Chapter 603A. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os som anført ovenfor.

Colorado, Connecticut, Virginia og Utah Indbyggernes rettigheder

Ret til at fravælge. Du har ret til at fravælge behandling af personoplysningerne med henblik på (i) målrettet reklame, (ii) salg af personoplysninger eller (iii) profilering til fremme af beslutninger, der har juridiske eller lignende betydelige virkninger for forbrugeren.

Ret til at klage. Hvis du fremsætter en anmodning om at udøve en af ovenstående rettigheder til dataadgang, og vi ikke er i stand til at efterkomme din anmodning, kan du anmode om at appellere vores beslutning. Hvis du vil appellere en afgørelse om anmodning om beskyttelse af personoplysninger, bedes du kontakte os her.  Hvis du stadig er utilfreds med vores svar, efter at du har afsluttet klageprocessen hos os, kan du kontakte din statsadvokat for at indgive en klage. Nedenfor findes kontaktoplysningerne til den relevante enhed, hvor du kan henvende dig om indgivelse af en klage:

Virginia residents:
Office of the Attorney General
202 North 9th Street
Richmond, Virginia 23219
Phone: (804) 786-2071
oag.state.va.us

 

Colorado residents:
Office of the Attorney General
Colorado Department of Law
Ralph L. Carr Judicial Building
1300 Broadway, 10th Floor
Denver, CO 80203
(720) 508-6000
coag.gov

 

Connecticut residents:
Office of the Attorney General
165 Capitol Ave
Hartford, CT 06106
(860) 808-5318
portal.ct.gov/AG

 

Den Europæiske Union/EØS og Storbritannien
 • Retten til at blive informeret. Du har ret til at få klare, gennemsigtige og letforståelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger og dine rettigheder. Det er derfor, vi giver dig oplysningerne i denne politik. Hvis du har yderligere spørgsmål, f.eks. vedrørende overførsler og placeringer af data eller vores grundlag for legitime interesser, bedes du kontakte os.
 • Retten til adgang. Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger (hvis vi behandler dem) og visse andre oplysninger (svarende til dem, der er angivet i denne politik).
 • Retten til berigtigelse. Du har ret til at anmode os om at rette unøjagtige Personlige oplysninger, som vi har om dig.
 • Retten til sletning. Dette er også kendt som "retten til at blive glemt" og giver dig mulighed for at anmode om at få slettet eller fjernet dine oplysninger, hvis der ikke er nogen tvingende grund til, at vi fortsat skal bruge dem. Dette er ikke en generel rettighed, der er undtagelser.
 • Retten til at begrænse behandlingen. Du har ret til at ”blokere” eller undertrykke yderligere brug af dine personoplysninger under visse omstændigheder. Når behandlingen begrænses, kan vi stadig gemme dine personlige oplysninger, men vi må ikke bruge dem yderligere. Vi fører lister over personer, der har bedt om at få "blokeret" yderligere brug af deres oplysninger for at sikre, at begrænsningen respekteres i fremtiden.
 • Retten til dataportabilitet. Du har under visse omstændigheder ret til at anmode om, at vi sender en kopi af dine personlige oplysninger til en tredjepart. Hvis vi gør dette, sender vi dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Dette er ikke en generel rettighed, der er undtagelser.
 • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod visse typer behandling, herunder behandling til direkte markedsføring, eller hvor vi baserer os på vores legitime interesser i forbindelse med behandlingen.
 • Retten til at indgive en klage. Du har ret til at indgive en klage over den måde, vi håndterer eller behandler dine personoplysninger på, til din nationale databeskyttelsesmyndighed. I Storbritannien er det Informationskommissæren, og du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter ICO på deres websted på ico.org.uk.
 • Retten til at tilbagekalde samtykket. Hvis du har givet dit samtykke til noget, vi gør med dine personoplysninger, har du ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid (selv om det ikke betyder, at alt, hvad vi har gjort med dine personoplysninger med dit samtykke indtil da, er ulovligt). Dette omfatter din ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Du kan udøve enhver af disse rettigheder ved at bruge funktionen Kontakt os på webstedet.

Vi reagerer normalt på anmodninger og giver oplysninger gratis, men vi kan opkræve et rimeligt gebyr for at dække vores administrative omkostninger ved at give oplysningerne i forbindelse med grundløse eller overdrevne/gennemgående anmodninger eller yderligere kopier af de samme oplysninger. Alternativt kan vi under visse omstændigheder have ret til at nægte at efterkomme anmodningen.

Overvej venligst din anmodning ansvarligt, inden du indsender den. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Generelt vil det være inden for en måned efter, at vi har modtaget din anmodning, men hvis det tager længere tid at behandle anmodningen, vender vi tilbage til dig og giver dig besked.

Canada

Med forbehold af begrænsede undtagelser i henhold til gældende lovgivning har du ret til at få adgang til, opdatere, rette og korrigere fejl i dine personlige oplysninger, som vi har i vores varetægt og kontrol, eller trække dit samtykke til vores indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger tilbage. Du kan anmode om adgang til, opdatering, berigtigelse og rettelse af fejl i dine personoplysninger i vores varetægt eller kontrol eller trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail eller skrive til os på nedenstående kontaktoplysninger. Vi kan kræve visse personoplysninger med henblik på at bekræfte identiteten af den person, der fremsætter anmodningen.

Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik, herunder anmodninger om adgang til, gennemgang, rettelse eller opdatering af unøjagtige personoplysninger, klager over, at privatlivspolitikken ikke bliver fulgt, eller oplysninger om vores brug af tjenesteudbydere uden for din jurisdiktion, skal du vælge Emne: ”Personal Information / Opt Out” på vores side Kontakt os eller kontakt vores Privacy Officer på PrivacyOffice@vistaoutdoor.com.

Google's Privatlivspolitik og Vilkår

Hvis du ønsker at konsultere Googles privatlivs- og vilkårsside, skal du klikke på linket her.