JURIDISKE VILKÅR OG BETINGELSER

§1 Brugsbetingelser for hjemmesiden

§2 Industriel og intellektuel ejendomsret

§3 Links

§4 Ansvar

§5 Forsendelsesoplysninger

§6 Returvarer
 

Denne hjemmeside (herefter ”FOX hjemmeside”) drives af FOX HEAD EUROPE, S.L.U. (‘FOX’), et spansk aktieselskab med begrænset ansvar med hjemsted ved C/Canudas 13, Parque Empresarial Mas Blau, 08820 El Prat del Llobregat (Barcelona), indehaver af skatteidentifikationsnummer (CIF) B-65896276, telefonnummer +45 80 82 60 71, e-mail-adresse, customerserviceeurope@foxracing.com, optaget i handelsregistret i Barcelona, ved 43,443, Folio 168, side B-429,963, 1. indlæg (herefter ”FOX”).

 

§1 Brugsbetingelser for hjemmesiden

Adgang til FOX hjemmesiden, indebærer accept af betingelserne for denne hjemmeside, der er som følger: (i) denne juridiske meddelelse, (ii) fortrolighedspolitikken, (iii) cookies-politikken og (iv) de relevante indkøbsbetingelser (herefter "Fox-politikkerne"). Derved, anbefaler vi alle brugere af portalen, at omhyggeligt gennemlæse Fox-politikkerne, før de benytter hjemmesiden. I tvivlstilfælde, står vi til tjeneste via customerserviceeurope@foxracing.com

Ved disse betingelser, forpligter du dig til at bruge portalen på en måde, der er lovlig, moralsk og i overensstemmelse med offentlig orden, og generelt accepteret god praksis. Derved skal du afstå fra, at: (1) benytte FOX-hjemmesiden til formål, der er ulovlige eller i modstrid med Fox-politikkerne, (2) som er skadelige, eller som kan skade FOX's billede udadtil på markedet, og (3) udføre handlinger, der kan skade eller forringe FOX-hjemmesidens normale funktion, de tjenester, den tilbyder, og alt computerudstyr, filer eller databaser, der ejes af FOX eller af deres legitime ejere, indeholdt eller opbevaret i enhver af sektionerne, der udgør FOX-hjemmesiden.

Hvis der er rimelige beviser for svigagtig eller ulovlig brug af FOX-hjemmesiden og/eller af de tjenester, den tilbyder, har FOX ret til at annullere enhver placeret ordre, eller enhver anmodet tjeneste, og informere de tilsvarende myndigheder.

 

§2 Industriel og intellektuel ejendomsret

Ophavsret, og andre intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder for samtligt indhold på FOX-hjemmesiden (herunder, men ikke begrænset til: billeder, videoer, lydfiler, fotografier, grafik, tekster, design, etiketter, udseende og FOX-hjemmesidens layout og kildekode) samt de registrerede varemærker, handelsnavne og logoer, er til enhver tid ejet af FOX HEAD, INC. og/eller FOX HEAD EUROPE, SLU. (begge tilhørende samme koncerngruppe), og til deres legitime ejere. Derved, er det strengt forbudt for forbrugere eller tredjeparter, at kopiere, ændre, ændre, gengive, distribuere eller tilpasse indhold, uden forudgående og udtrykkelig tilladelse fraejerne af det nævnte indhold. Brug af, eller adgang til FOX-hjemmesiden giver ingen brugere nogen rettigheder over indholdet, der forefindes der.

 

§3 Links

Inkluderingen af links til FOX-hjemmesiden fra tredjepartswebsteder, uden forudgående og udtrykkeligt samtykke fra FOX, er strengt forbudt.

Eventuelle links, der måtte være inkluderet på FOX- hjemmesiden til andre hjemmesider, eller tredjepartsmaterialer (herefter ”Andre hjemmesider”) gives udelukkende til informative formål. FOX kontrollerer ikke indholdet for Andre hjemmesider, der er forskellige fra FOX-hjemmesiden. Derfor accepterer FOX intet ansvar af nogen art, som følge af skade og/eller tab, som følge af brugen af Andre hjemmesider.

 

§4 Ansvar

Fox:

FOX har taget alle rimelige forholdsregler for at sikre, at de oplysninger, der er opnået via FOX-hjemmesiden, er lige så nøjagtige, og så tæt på virkeligheden som muligt. FOX garanterer dog ikke, at de nævnte oplysninger er korrekte, komplette eller opdaterede.

FOX forbeholder sig retten til, at ændre eller fjerne indholdet og konfigurationen af FOX-hjemmesiden til enhver tid, og uden forudgående varsel, og kan helt eller delvis, efter eget skøn, begrænse, suspendere eller forhindre adgang til FOX-hjemmesiden. Ligeledes accepterer FOX intet ansvar for interferens, udeladelser, afbrydelser, nedbrud eller afbrydelser, der måtte være forårsaget af årsager ud, over FOX's kontrol.

På trods af at alle rimelige forholdsregler truffet for at undgå dette, kan FOX ikke garantere, at FOX-hjemmesiden er fri for virus eller forekomster af piratkopiering, bl.a. Derfor accepterer FOX intet ansvar for skader eller tab, der kan opstå for hardware eller software tilknyttet brugernes computerudstyr, som følge af adgang til FOX-hjemmesiden.

Forbrugere:

Brugere vil være direkte ansvarlige for eventuelle tab, der kan opstå som en direkte eller indirekte konsekvens af brud, eller manglende overholdelse af FOX-politikkerne.

Brugere er alene ansvarlige for eventuelle overtrædelser, som de måtte pådrage sig, eller for tab, de kan medføre under deres brug af FOX-hjemmesiden. FOX frigives fra ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af brugerens handlinger.

 

§5 Forsendelsesoplysninger

FOX-produkter (som de vises på FOX-hjemmesiden) afsendes til fastlandet af denamarkto.
 

Forsendelsesomkostninger

  • DPD Klassisk - 49kr (Levering indenfor 3 - 5 arbejdsdage)

  • UPS Standard - 69kr (Levering indenfor 3 - 5 arbejdsdage)

  • UPS Ekspres- 99kr (Levering inden for 1 - 2 hverdage : Ordrer placeret inden kl. 14.00 ekspederes straks, og afsendes samme dag.)

Gratis fragt for ordrer over 799 kr.

Bemærk venligst, at ordrer behandles og sendes mandag - fredag. Afskæringstid er kl. 14.00. Ordrer placeret i weekenderne behandles den følgende mandag.

 

§6 Returvarer

Som forbruger, kan du trække kontrakten tilbage inden for fjorten (14) kalenderdage efter levering af produkterne, ved at kontakte vores kundeservice. Varer skal være ubrugte og uvaskede og i originalemballagen med alle originale mærker vedhæftet, og, hvis det er relevant, beskyttende indvendig beklædning intakt for badetøj og undertøj. Returnering af FOX-produkter er dit ansvar, og skal ske på egen regning. Derfor anbefaler vi dig at bruge en velrenommeret transportør/kurertjeneste, der giver dig mulighed for at spore din(e) returvare(r), for ro i sindet. FOX opbevarer tilbagebetalingen af det beløb, du har betalt for varen/produktene, indtil produktets ankomst, eller bevis for levering af sådan returvare. Ved at returnere den fulde ordre refunderer FOX også fragtomkostningerne for den oprindelige ordre. Refusionen vil blive foretaget til din oprindelige betalingsmetode. Considering the actual COVID situation and the related limitations imposed by the Government, it may take us between 2 and 4 weeks to process your return and refund.

Send til:
 

Fox Head Europe/ XPO Logistics
Dock 1
Achtseweg Noord 25
5651 GG Eindhoven
The Netherlands

 

Ombytning

For den bedste service og valg, skal du returnere varerne i henhold til vores returpolitik og placere din ordre for ombytning af varer online, eller ringe til FOX kundeservice for at få yderligere hjælp.

 

Garanti

FOX-produkter er underlagt den gældende juridiske garanti. Garantien udvides kun til den oprindelige køber, og gælder ikke, hvis skader er forårsaget af misbrug, uagtsomhed, ukorrekte reparationer, utilstrækkelig tilpasning, ændringer og modifikationer, eller ved anden brug end den påtænkte måde. FOX giver ingen andre udtrykkelige garantier. FOX er ikke ansvarlig for eventuelle hændelige eller følgeskader. Hvis du har mistanke om, at dit FOX-produkt er defekt, bedes du kontakte kundeservice.

 

Tel: +34 931 458 000, fra kl. 9.00 til 18.00

customerservice.eu@foxracing.com

 

 

Læs mere